Supervision

Supervision og faglig vejledning tilbydes kommuner i forbindelse med samarbejde, sagsarbejde, samværsopgaver, børnesamtaler og paragraf 50 undersøgelser.

Min erfaring er, at supervision er et uundværligt redskab når vi arbejder med socialfaglige og sundhedsmæssige problemstillinger. I et tæt samarbejde med både klienter og kolleger er vi udsatte for mange forskellige energiskift i hverdagen, og vi skal lære at passe på os selv og hinanden.
Supervision kan være med til at skabe en holdbar og positiv ramme, omkring koblingen mellem den faglige og personlige profil, således at vi lærer at beholde egen energi.

Faglig vejledning – supervision ses som et analyserende redskab som giver plads til at vi kan fordybe os i en sag eller i et fag-personligt tema. Supervision kan være redskabet der leder os gennem en proces, som munder ud i konfliktforståelse af en sag/problemstilling.

Gruppesupervision ses ofte som en essentiel metode, da der ofte eksisterer store faglige ressourcer i en gruppe, og derved kan der erfaringsgenereres.

Faggrupper som sygeplejersker, læger, jobkonsulenter, skolelærer, sagsbehandlere, pædagoger og andre indenfor social-sundhedssektoren gør konstruktiv brug af supervision.

Særlige træningsforløb

Skræddersyet til forvaltningens behov.
Her arbejdes med både individuel og gruppesupervision.


Til toppen

Omøvej 9, 4700 Næstved Tlf. 21 22 46 36 majgaard-supervision@mail.dk