Mindfulness

Det overordnede formål med Mindfulness kan beskrives som Mental Fitness og vitalitet.

Det er en meditationsform udviklet af amerikaneren Jon Kabat Zinn omkring 1980.
Forskning har født videnskabelige beviser på, at Mindfulness er åndelig medicin for menneskes vitalitet, psykisk som fysisk.

Siden 1983 har jeg afprøvet forskellige teknikker for meditation.
Workshops, retreats, lærerige undervisningskilder, og en rejse til Indien i 1994, har bidraget til min erfaring om, at træningsformen Mindfulness er en ”groundet” og virkelighedsrelateret teknik.

Til Private

Et effektivt redskab til faglig og personlig udvikling i de kommuner og virksomheder, hvor det er nødvendigt at sætte ind med målrettet forebyggelse af stress, sygefravær, eller allerede opstået udbrændthed.

Mindfulness anvendes i større grad i forbindelse med innovation, kompetenceudvikling, konfliktforståelse, stresshåndtering.
Denne træningsform kan medføre bedre klarhed, dybere arbejdsglæde, og dermed større dynamisk handlekraft og vitalitet i hverdagen.

Et struktureret træningsforløb kan medvirke til at give bedre grobund for balance og kommunikation, og vise en målbar udvikling i virksomheden.

Temadag / Træningsforløb

Skræddersyet til jeres behov.
Som udgangspunkt strækker et forløb sig over 2 måneder, en gang om ugen i 2 timer. Endvidere tilbydes enkelte temadage kl. 10.00 – 15.00.

Vederlagsfrit informationsmøde

Med et oplæg på 1½ times varighed er det muligt at give jer en smagsprøve på hvad Mindfulness er. Der vil indgå enkelte stressforbyggende øvelser i oplægget.

Til toppen
Solnedgang - ro og mindfulness

Omøvej 9, 4700 Næstved Tlf. 21 22 46 36 majgaard-supervision@mail.dk